Sammenlign optimering SEV og SEV V1

Selvom der ikke er nogen garanti for, at Synlighed på søgemaskine vil styrke listerangeringen af en kundes hjemmeside, forbedrer den nyeste version chancerne for det.

SEV (nyeste version):

• GoDaddy SEV giver anbefalinger til forbedrede, personlige nøgleord og indhold for at styrke kundens hjemmesiderangering i organiske (ubetalte) søgeresultater
  • Når kunder godkender SEV's anbefalinger, foretages ændringerne automatisk af hjemmesiden
  • Kundens optimerede hjemmeside har en endnu større chance for at stå højere i søgeresultater

SEV v1:

• GoDaddy SEV V1 giver anbefalinger til nøgleord og indhold for at styrke hjemmesiders rangering i ubetalte søgeresultater.
  • Kunden evaluerer anbefalinger fra SEV V1
  • Kunden foretager derefter manuelt disse ændringer på hjemmesiden
  • Kundens optimerede hjemmeside har en større chance for at stå højere i søgeresultater