Skift min hjemmesideprofil

Som standard anvender din websides profil automatisk din kontos e-mail – sammen med det webside-navn og den fysiske adresse, du angav, da du konfigurerede websiden. Du kan ændre disse oplysninger om nødvendigt.

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger websted eller Rediger websted for at åbne din webstedsredaktør.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Grundlæggende oplysninger, og opdater dit navn, adresse, telefonnummer eller virksomhedskategori.
  6. Vælg Færdig .
  7. Hvis du vil opdatere telefonnummeret på dit websites sidehoved, skal du vælge Hjemmeside og derefter vælge dit sidehoved. Rul ned for at opdatere dit telefonnummer. Vælg Færdig igen.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .