Sammenlign værktøj fra nuværende og tidligere versioner.

Nogle af de primære værktøjer i Website Builder konsolideres ved nye placeringer, så de bliver lettere at finde og bruge. Disse ændringer offentliggøres gradvist, så det er ikke alle, som ser de nyeste versioner, når de logger ind.

Hvilke ændringer er der?

• I den nye version omfatter de mest synlige ændringer knapperne Butik, Tema, Sider og Afsnit. På mobilskærme findes de som en række i bunden. På computere/tablets findes de til højre for hovedvinduet:
    knapper i den nye mobilversion
    knapper i den nye version til computere og tablets

Bemærk: Knappen Butik/Administrer Butik vises kun, hvis du bruger Website Builder-onlinebutik.

• I den nye version skal du ikke længere bruge knappen Rediger, da du i stedet klikker på en Rediger/Rediger site-knap, når du logger ind. Knappen med tre bjælker, der i tidligere versioner fandtes hhv. øverst i mobilvisninger og nederst i computer/tablet-visninger, vises heller ikke længere her:
    Tidligere versioners Rediger-knap og knap med tre bjælker
  • De elementer, der før fandtes under knappen med tre bjælker, er flyttet til ruden Indstillinger for site
    . rude med indstillinger for side
  • Den anden Udgiv site-knap, der i tidligere versioner fandtes under menuen for knappen med tre bjælker, er blevet fjernet. I den nye version skal du i stedet bruge hovedknappen Udgiv site (mobil) eller Udgiv (computer/tablet).
    hovedknappen udgiv site/udgiv