Webdesigntjeneste Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sammenlign Website Design Service -planer

GoDaddys Website Design Service-planer dækker alt fra et "online-visitkort" til en enkelt side til en online-butiksfacade med flere sider, med mange funktioner, drevet af WooCommerce. Ring til os på (480) 366-3344 for en gratis konsultation, eller se tabellen nedenfor for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Bemærk: Hvis du har spørgsmål om din eksisterende service, skal du ringe til website-designtjenesten på (480) 366-3336. Mere indhold kan tilføjes mod et ekstra gebyr - spørg os om et tilbud.

FunktionVigtigt siteStandardwebsitePremium -sitePremium -butik
Sider/produkter inkluderet med engangsbygningsgebyrOp til 4 siderOp til 5 sider (I Storbritannien, op til 10 sider)
Ring til os for et tilbud for yderligere indhold
Op til 10 sider
Ring til os for et tilbud for yderligere indhold.
7
Produktkategorier (kun for butikker)NANANA25 eller 15 med valgmuligheder
PlatformWebsites + MarketingWordPressWordPressWordPress + WooCommerce
Billeder i alt20505070
Formularfelter5252525
Hyperlinks eller indlejrede koder5252525
Ord500 pr. Site2000 pr. Side2000 pr. Side2000 pr. Side
Domænenavn
(Første år - gratis)
Office365 starter e -mailkonto
(Første år - gratis)
SSL-certifikat
Kan opdateres selv efter lanceringen af hjemmesiden

Bemærk: Hjemmesidedesignteamet anvender sit bedste dømmekraft baseret på det indhold, du indsender, til at generere sidebeskrivelser, browsertitler, nøgleord og metadata. Vi kan imidlertid ikke garantere en bedre placering.

Flere oplysninger

Om realbrugerstatistikker (RUM) og Google Core Web Vitals (CWV)

Kun for vores kunder med Administreret WordPress: Som en del af dit køb af tjenester og for fortsat forbedring vil du blive tilvalgt Real User Metrics (RUM) og Google Core Web Vitals.

• Hvad er RUM (Real User Metrics)? RUM giver os mulighed for at identificere interne flaskehalse og optimeringsmuligheder ved at indsætte et lille stykke JavaScript -kode på kundens hjemmesider. Stykket af JavaScript -kode giver os mulighed for at måle og spore ydeevnen på dit website og indsamler oplysninger såsom forbindelsestid og sideindlæsningstid. Vi indsamler ikke nogen brugeroplysninger med RUM. De data, vi indsamler, giver os mulighed for at forbedre vores systemer, optimere DNS -opløsning, forbedre netværksrouting og serverkonfigurationer.
  • Hvad er Google Core Web Vitals? Web Vitals er et initiativ fra Google til at give en samlet vejledning til kvalitetssignaler, der er vigtige for at levere en god brugeroplevelse på internettet. Disse vitals vil blive brugt til at måle dine websites ydelse, hvilket kan påvirke din søgemaskineplacering. Du kan få flere oplysninger på siden Web -vitalitet .
  • Sådan bruger vi disse data: Dine kunder forventer hurtige forbindelser og indlæsningstider til dit website, og endda mindre langsomhed kan koste dig kundengagement og konvertering. De data, der indsamles via RUM og CWV, giver os mulighed for at forbedre vores produkter, så du konstant øger din hjemmesides ydelse og status.
  • Hvad vi IKKE bruger disse data til: Vi indsamler ikke nogen brugeroplysninger med RUM og CWV. Vi bruger ikke disse data til at markedsføre yderligere produkter til dig.
  • For at fravælge RUM: Følg trinene iDeaktiver målinger for reel bruger (RUM) .