Sammenlign Websiteopbygning version 6 med Websites + Marketing

Nu hvor dit Websiteopbygning version 6 indhold er flyttet til Websites + Marketing, så lad os se på dit nye hjem:

Til sidst hjælper vi dig med at introducere dig til nogle af de spændende måder, du kan udvikle dit website på Websites + Marketing.

Dashboard og Hjemmesideprogram

I Websiteopbygning version 6 var Dashboard et sted at designe dit site, tildele en butik eller arbejde på billeder og videoer. Dybest set var det en indholdsfortegnelse for de andre faner.
Skærmbillede af Websiteopbygning version 6 Dashboard

I Websites + Marketing er Dashboard stadig det sted, hvor du gør alt, hvad der skal til for at konfigurere dit site-og det har også noget nyt indhold.
Skærmbillede af Dashboard

Fra dashboardet kan du:

• Rediger og forhåndsvis din hjemmeside i Hjemmesideprogram.
  • Konfigurer din webshop og aftaler.
  • Opret billeder og indlæg på sociale medier.
  • Administrer din liste med kunder og abonnenter, og send dem e -mailmarkedsføringsmeddelelser.
  • Find forslag til, hvordan du forbedrer dit website.
  • Forbedr din SEO for lettere at finde dit site.
  • Se din Insight -score.

Læs Få mere at vide om Websites + Marketing for en mere detaljeret rundvisning. Eller hvis du vil have en video, kan du se instruktionerne i Sådan lærer du Websites + Marketing at kende, så du bliver fortrolig med alle aspekter af din hjemmeside og dit dashboard.

Temaer, stilarter, farver og skrifttyper

I Websiteopbygning version 6 var skabeloner og farver placeret i menuen Styles . Ændring af skrifttypestil blev udført i teksteditoren.

I Websites + Marketing findes alle disse indstillinger i din Hjemmesideprogram (vælg Rediger hjemmeside ) under Tema .
Skærmbillede af fanen Tema sammen med Website og Indstillinger

Se opsætning af dit visuelle brand for at lære om at tilføje dit logo, ændre dit tema , vælge dit websites farve , ændre din skrifttype og størrelse og tilpasse din tekst . Vi holder tekstredigering relativt enkel, så dit brand er mere konsekvent, hvilket får dit website til at se mere professionelt ud.

Sociale medier

Website -opbygningen version 6 Social menu indeholdt forbindelser til Twitter, Facebook, Flickr og et brugerdefineret RSS -feed.
Skærmbillede af Websiteopbygning version 6 Socialt dashboard

I Websites + Marketing er området Dashboardmarkedsføring og derefter Socialt hvor du opretter forbindelse til alle dine konti på sociale medier (Facebook, Instagram, Google Business -profil og Yelp). Det er også her du oprette billeder til din hjemmeside eller sociale medier og oprette og planlægge sociale medier .
Skærmbillede af det sociale dashboard

I dit website -editor kan du tilføje et afsnit, der er synligt for personer, der besøger dit website, og som indeholder links til dine sociale medier, eller du kan oprette et billedgalleri med billeder fra dit Instagram -feed.

Indstillinger

I Websiteopbygning version 6 indeholdt Indstillinger oplysninger, som blev oprettet, da du oprettede din konto. Det indeholdt også detaljer, såsom om banneret skulle vises, søgemaskineoplysninger, stavekontrol og andre indstillinger. Billedgalleri og blogindstillinger var separate.

I Websites + Marketing skal du åbne din Website Editor og derefter vælge Indstillinger .
Skærmbillede af fanen Indstillinger sammen med fanerne Website og Tema

Dette afsnit indeholder indstillinger relateret til dit domæne, din websideprofil, din analyse og sporing. Nogle højdepunkter inkluderer:

• Grundlæggende oplysninger såsom dit site navn, virksomhedskategori, e -mail, adresse og telefonnummer.
  • Andre links til sociale medier såsom YouTube, Pinterest og LinkedIn.
  • Søgemaskineoptimering (også tilgængelig fra Dashboard i Marketing og derefter SEO -værktøj ), så folk lettere kan finde dit site.
  • Favicon (det lille ikon, der vises i din browserfane).
  • Site -historik (og også hvor du finder sikkerhedskopier af dit site).
  • Cookiebanner , som er påkrævet, hvis du har cookies eller tracking -scripts .
  • Hvor skal du tilføje dine Google Analytics- , Facebook -pixel , Pinterest -metatag og Google AdSense -id'er og scripts.

Kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e -mail)

I Websiteopbygning version 6 var du nødt til manuelt at tilføje dine kontaktoplysninger til din hjemmeside og Kontakt os -sider.

I Websites + Marketing findes alle dine kontaktoplysninger i fanen Indstillinger og derefter i området Grundlæggende oplysninger . Dine grundlæggende oplysninger styrker dine sidehovedoplysninger og alle nye sektioner med kontaktoplysninger.

Hvis du tilføjer et afsnit og søger efter "Kontakt", kan du se flere forskellige måder at vise kontaktoplysninger, formularer, åbningstider og et kort på. Hvert kontaktsektion kan tilpasses.

E -mailadresser til kontaktformularer og hjemmesidebeskeder kan også tilpasses adskilt fra dine grundlæggende oplysninger.