Lagring af en domænesøgning

Hold styr på forskellige domæner ved at oprette en gemt søgning baseret på specifikke domænefiltre. Dette vil hjælpe dig med at administrere dine domæner med visse indstillinger, såsom navneservere og indstillinger for automatisk fornyelse.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg rullemenuen Filter.
    Domænefilter
  3. Vælg de filterindstillinger, du vil bruge, og klik på Anvend
    Ændringer i anvendelsen af domæne
  4. Giv søgningen et navn i feltet Navngiv dit søgning, og vælg derefter Gem .

Flere oplysninger

• Rediger dine gemte søgninger ved at vælge rullemenuen Gemte søgninger, vælg den søgning, du vil redigere, og opdater attributterne. Eller du kan slette søgningen ved at vælge papirkurvsikonet i rullemenuen.
  • Organiser dine domæner yderligere ved hjælp af mapper eller forudindstillede profiler.