Saving Your Website

You don't have to save. InstantPage® automatically saves any changes you make to your website. Each time you make a change to your website, a notification displays indicating your update was saved. InstantPage publishes changes in real time.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.