Scan mit website for malware

Når du har konfigureret hjemmeside-sikkerhed, scanner vi automatisk dit website hver 12. eller 24. time afhængigt af den scanningsfrekvens, du har valgt. Hvis du er i tvivl, om dit website er inficeret i øjeblikket, kan du bruge hjemmeside-sikkerhed til at scanne dit website igen.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt.  (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I området Oversigt kan du se resultaterne af din sidste scanning samt dine websiteoplysninger.
  3. Klik på Scan igen

Scan igen

Din scanning sættes i kø og tager normalt mindre end 10 minutter at udføre. Hvis Hjemmeside-sikkerhed registrerer problemer i scanningen, modtager du en e-mailmeddelelse sammen med de næste trin til at rette dit website.