GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Planlæg opdateringer af plugins på mine hjemmesider i GoDaddy Pro

Du kan planlægge opdateringer af plugins på dine websites i GoDaddy Pro, så vi kan søge efter tilgængelige opdateringer en gang om ugen og køre dem automatisk.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Vælg din (e) hjemmeside (r). Vælg derefter rullemenuen Værktøjer. Vælg derefter Plugins .
  4. Vælg Planlægning .
  5. I afsnittet Generelt skal du aktivere automatiske opdateringer. Vælg derefter tidspunkt og dag for dine opdateringer.
  6. Vælg Udfør sikker opdatering for at bruge værktøjet Safe Update til planlagte opdateringer.
  7. Vælg Med tilbageførelse til forrige version for at aktivere automatisk gendannelse, hvis hjemmesiden ikke er oppe og køre efter opdateringen.
  8. Klik på Gem ændringer.
  9. I afsnittet Plugins skal du vælge de plugins, som du ønsker at opdatere automatisk. Vælg derefter Planlæg .