Se din PHP-version

Du kan se PHP-versionen direkte via Plesk-panelet.

1. Fra din Plesk-hjemmeside skal du klikke på Vis mere under det domæne, du ønsker at se.
    1. Ikke i Plesk? Log ind på din GoDaddy-konto.
    2. Ved siden af den Plesk-hostingkonto, du ønsker at bruge, skal du klikke på Administrer.
    3. Fuldfør trin 1 ovenfor.
  2. Dit nuværende PHP-versionsnummer vises under PHP-indstillinger.
    Se din PHP-version

Plesk-hosting giver dig mulighed for at have forskellige PHP-versioner for hvert domæne. Hvis du skal undersøge PHP-versionen for flere domæner, skal du gentage disse trin for hver enkelt domæne.