Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se din PHP -version i Plesk -hosting

Du kan se PHP-versionen direkte via Plesk-panelet.

1. Fra din Plesk-hjemmeside skal du klikke på Vis mere under det domæne, du ønsker at se.
    1. Ikke i Plesk? Log ind på din GoDaddy-konto.
    2. Ved siden af den Plesk-hostingkonto, du ønsker at bruge, skal du klikke på Administrer.
    3. Klik på Plesk Admin .
    4. Fuldfør trin 1 ovenfor.
  2. Dit nuværende PHP-versionsnummer vises under PHP-indstillinger.
    Se din PHP-version

Bemærk: Med Plesk -hosting kan du have forskellige versioner af PHP for hvert domæne. Hvis du tjekker PHP -versionen for flere domæner, skal du gentage disse trin for hvert domæne.