Søg og filtrer mine domæner

Søg efter specifikke domæner i din portefølje, eller brug foruddefinerede filtre til at se grupper af domæner.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Indtast eller indsæt de domæner, du søger efter, i søgefeltet adskilt af et mellemrum eller et komma. Dette felt er lille, men du kan indsætte en meget lang liste over domæner her.
    skærmbillede, der viser domænens søgefelt
  3. Tryk på Enter (Returner på Mac) på dit tastatur, eller vælg søgeikonet for at køre søgningen .
  4. Gennemse resultaterne, og administrer dine domæner efter behov.

Ryd søgningen, og se alle domæner ved at vælge i søgefeltet.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg foruddefinerede filtre blandt indstillingerne under domænesøgefeltet. Yderligere filtre er tilgængelige fra menuen Mere .
    skærmbillede, der viser de foruddefinerede filterindstillinger
  3. Gennemse resultaterne, og administrer dine domæner efter behov.

Ryd alle filtre ved at vælge Ryd alle i slutningen af filterlisten, eller ryd enkelte filtre ved at vælge X ved siden af hvert aktive filter.