GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se en kampagnes klikrate

Se klikrate for dine e-mailmarkedsføringskampagner for at hjælpe med at skabe engagement og trækkraft for fremtidige mailings. Personer, der klikkede på links i din e -mailkampagne, er inkluderet i den engagerede statistik i din e -mailanalyse.

1. På den kampagne, du vil se statistik for, skal du klikke på knappen engageret.
    Klik på knappen Engageret
  2. Øverst på siden Statistik skal du klikke på knappen %.
    Klik på knappen procent

Klikfrekvensen vises i procent.

Klikhastigheder
  3. Hvis din kampagne har flere afsendelser, kan du sammenligne klikrate. I sidepanelet nederst til venstre skal du klikke på Se alle afsendelser .

Klik på Se alle afsendelser