Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se min phpinfo -side

Din phpinfo -side lader dig se nøgleoplysninger om din hostingkonto, såsom konfigurationsindstillinger og tilgængelige variabler. Og du kan bruge det til at fejlfinde problemer. På din Plesk -delte hostingkonto kan du se siden med PHP -oplysninger uden at uploade et phpinfo -script.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Plesk Admin .
  3. Klik på PHP -indstillinger under det domænenavn, du redigerer.
    klik på php -indstillinger

Bemærk: Hvis du ikke kan se PHP -indstillinger , skal du klikke på indstillingen for VIS MERE .

4. Klik på Vis phpinfo -siden () for at se siden i en ny browserfane.
    se siden med phpinfo ()