Administreret WordPress Hjælp

Se min websitebrug

Sådan ser du, hvor meget plads dit Pro Administreret WordPress site bruger.

Bemærk: Pro-konti er kun tilgængelige i USA og Canada. Hvis du vil se websitebrug for Administreret WordPress sites på en Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-plan, skal du se

.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil have vist, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstillinger.
  4. Klik på Site i sektionen Forbrug.
    bruge administreret wordpress site

Bemærk: Klik på Plan for at se, hvor meget plads alle websites på din plan bruger.