Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se og skift kundeordrer

Følg disse trin for at se og ændre kundeordreoplysninger for at finde en ordre, ændre leveringsoplysninger, annullere en ordre og udskrive en faktura.

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. listen Produkter skal du klikke på Onlinebutik og derefter klikke på Administrer ved siden af den konto, du vil bruge.
  3. I menuen Salg skal du klikke på Ordrer for at se status for kundernes ordrer.
    Visningen Ordrer giver overblik

Bemærk: Hvis du vil søge efter en bestemt ordre, skal du bruge søgefelterne øverst på siden Ordrer . Klik på menuen Ordrenummer for at finde den efter Ordrenummer, eller brug felterne Start og Stop dato. Du kan også klikke på en kolonneetiket for at sortere alle ordrer efter den værdi.

4. Klik på en ordre på listen for at se dens detaljer, herunder kundens leveringsadresse og nylige ordrer.
    Visning i enkelt ordre indeholder oplysninger
  5. Klik på Rediger, hvis du vil ændre en kundes leveringsoplysninger. Når du har foretaget ændringer, skal du klikke på Gem for at lukke pop op-vinduet og vende tilbage til ordren.
  6. Du kan klikke på menuen Mere øverst til højre på en produktside for at udskrive faktura eller annullere ordre .
    Klik på knappen Mere for at udskrive eller annullere

Bemærk: Onlinebutikken genererer ikke en refusion til kunden, når du annullerer en ordre. Det skal du gøre med din Stripe- eller PayPal -konto.