Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Se siden for mit GoDaddy WordPress-site, mens du er i WordPress

Hvis du skal vende tilbage til siden for GoDaddy WordPress-site for dit Administreret WordPress-website, skal du klikke på GoDaddy øverst i WordPress-administrationspanelet og vælge Kontoindstillinger.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.