Se status for min domæneflytning

Når du flytter et domænenavn til eller fra en anden domæneregistrator, kan du se status for flytningen. Det giver dig oplysninger om hvornår flytningen blev iværksat og om du skal foretage dig yderligere for at udføre flytningen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I menuen Domæner skal du vælgeFlytninger:
    vælg Flytninger i menuen Domæner
  3. Vælg den korrekte valgmulighed under Overførsler under behandling:
    • Hvis domænet bliver flyttet til din konto, skal du vælge Indgående overførsel.
    • Hvis domænet bliver flyttet fra din konto, skal du vælge Udgående overførsel.
  4. Se nærmere oplysninger om domæneoverførsler under behandling. Du kan se hvornår flytningen blev iværksat og status af flytningen.
  5. Vælg domænenavnet direkte for at lære mere om status for overførslen, herunder eventuelle ekstra trin som er påkrævet.

Bemærk: Det kan tage 5 til 7 dage før domæneoverførsler er gennemført.