Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se trafikstatistikker for hjemmesider i Plesk -hosting

Vores hostingkonti giver dig mulighed for at se statistikker om dit websites trafik.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Nederst i afsnittet for den domænehosting, som du vil bruge, skal du klikke på Vis mere .
  6. Klik på Webstatistik .
  7. Log ind med dit Plesk -brugernavn og din adgangskode ( flere oplysninger ).

Hvis du vil ændre, hvilket statistikprogram du bruger, skal du klikke på Hostingindstillinger . Derfra kan du vælge den webstatistikapplikation, som du vil bruge, og derefter klikke på OK .