Sikkerhed og beskyttelse af dit WordPress -site

Ingen ønsker at være ansvarlige for at ødelægge andres gode tid. Ingen ønsker heller ikke at blive udnyttet. Ved at være ekstra forsigtig med at sikre og beskytte kan du sikre dig, at der ikke sker nogen med dig.

Hvis du ikke beskytter dit WordPress® (eller et andet CMS) site, åbner du dig selv for at blive hacket. Det er let at tænke, "Mit site er så lille, at ingen kunne finde den til at hacke den i første omgang." Desværre er det helt usant. Vi ser, at både små og store sites lider af sikkerhedsbrud hele tiden - hvoraf de fleste kan forhindres.

Når først hackere har kompromitteret dit website, vil de sætte sig på plads i et stykke tid og indsætte skadelig kode uden at du bemærker det. Derefter, når timingen er rigtig, bruger de dit site til at begynde at lancere Distributed Denial of Service -angreb på andre sites! Disse angreb vil enten sænke målwebstederne eller bringe dem ned helt.

Hvis du er ombord (og vi håber du er det), er der et par enkle ting, du kan gøre for at beskytte og beskytte din WordPress eller et andet CMS -site:

• Opdater, opdater, opdater : Hold al din software (f.eks. WordPress og dens plugins) opdateret. Log ind mindst en gang om måneden, og lapp den software, du har brug for.
  • Se efter mærkelig aktivitet - Hvis du ser plugins, som du ikke installerede, eller brugere, som du ikke oprettede, skal du fjerne dem med det samme. De er sandsynligvis en del af din kontos sikkerhedsbrud.
  • Beskyt dit site med plugins : Du kan hjælpe med at forhindre angreb på dit site med plugins som Sucuri Security og Begræns loginforsøg.
  • Tilføj yderligere sikkerhed : Sikkerhedsprodukter som f.eks. Hjemmeside -sikkerhed giver sikkerhed og malware -scanninger for dit website og inkluderer fjernelse af malware, hvis dit site bliver inficeret.
  • Brug sikre, unikke adgangskoder : Du behøver ikke at give nøglerne til kongeriget væk, hvis en af dine adgangskoder bliver kompromitteret. Brug af en anden, stærk adgangskode til hvert af dine websites giver dig endnu et lag sikkerhed.
  • Log ikke på offentlig Wi-Fi : Selvom den gratis Wi-Fi på Starbucks er fantastisk, er det også nemt for hackere, der har forbindelse til det, at kompromittere dine adgangskoder.
  • Tal med dine partnere : En kæde er kun så stærk som dens svageste led. Selvom du følger alle de trin, vi har nævnt her, og en af dine partnere ikke gør, er dit site stadig meget udsat for sikkerhedsbrud.