Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Se ressourceforbrug og oppetid for min Gen 4 -server

Se ressourceforbruget (for CPU, diskplads og tilgængelig RAM) og oppetid i Dashboard for din Gen 4 VPS eller dedikerede server. Hvis du har en fuldt administreret Gen 4-server, kan du også se responstiden for tjenester (FTP, HTTP osv.).

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Servere ud for den Gen 4 -server, som du vil se, skal du vælge Administrer .
  3. I kontrolpanelet for Gen 4 -serveren skal du vælge Overvågning .
    vælg fanen overvågning

I fanen Overvågning:

• Forbrug viser ressourceforbruget (på 100%) for serverens CPU og tilgængelig diskplads og RAM.
    • Uptime viser serverens oppetidsprocent i de sidste 30 dage.
    • Kun for fuldt administrerede servere: Tjenester viser responstiden i millisekunder (ms) for webtjenester inklusive FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP og SSH.

Flere oplysninger

Påkrævet: Ressource- og serviceovervågning administreres af panopta-agenten på din server. Slet ikke denne komponent, og sørg for, at du ikke blokerer de IP -adresser, der bruges af overvågningssystemet .