Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sektionen for tilføjelse af online-aftaler

Med Online -aftaler kan dine kunder booke tid hos dig eller dine begivenheder. Angiv flere tjenester, hvilke tidspunkter der er tilgængelige, indstil en pris for hver, og beslut om kunderne betaler online på forhånd eller personligt på tidspunktet for servicen.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Hvis du ikke allerede er i din Hjemmeside -editor, skal du vælge Hjemmeside og derefter vælge Rediger hjemmeside i menuen.
  4. Gå til den side, hvor du vil tilføje din online aftale, og vælg + eller Tilføj afsnit .
    Klik på plusknappen
  5. Vælg Aftaler og tjenester på den viste liste (eller brug søgefeltet), og vælg et layout ved at vælge Tilføj . Hvis du ikke kan se Aftaler og tjenester på listen, har du det allerede tilføjet på dit site.

Bemærk: Kun ét afsnit om onlineaftaler er tilladt på hele hjemmesiden. Hvis der allerede findes et afsnit om onlineaftaler på dit site, skal du gå til det og flytte det til den side og placering, hvor du vil have det.

Du kan også slette afsnittet og tilføje det igen når som helst. Sletning af afsnittet Online -aftaler sletter IKKE nogen af aftale- eller serviceoplysningerne.

klik på Aftaler og tjenester på listen
  6. Tilpas indstillingerne, såsom farve, titel eller knappen for at bestille en aftale. Alle ændringer, du foretager, gemmes automatisk.
    udfyld felter med online -aftaler
  7. Vælg Administrer aftaler for at gå til dit aftaledashboard. Du kan finde nyttige tip til, hvad du skal gøre næste gang, især hvis du indstiller dine aftaler for første gang.
  8. Vælg Forhåndsvisning, hvis du vil se ændringerne, før de går live, og Udgiv website, eller Udgiv, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram