Sektionen for tilføjelse af online-aftaler

Funktionen til online-aftaler gør det muligt at angive, hvornår dine serviceydelser er tilgængelige. Det gør det nemt for dine kunder at booke en aftale direkte på dit website. Du kan angive flere serviceydelser, anføre en pris til hver og bestemme, om kunderne skal betale forud eller på tidspunktet for serviceydelsen.

Note: This feature is available only to to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. However, U.S. customers can add appointments, and your plan will be automatically upgraded to the more expensive Business Plus plan.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product.  (Need help opening your product?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på det grønne plustegn for at tilføje en sektion til din side.
    Klik på den grønne plus-knap
  4. Klik på Aftaler i panelet Tilføj sektion, hvorefter bekræftelsen Sektion tilføjet vises kortvarigt.
    klikke på ruden Aftaler
  5. Klik nu på panelet Online-aftale for at begynde at tilpasse indstillingerne.
    klikke på online-aftaler
  6. Indtast en ny Titel, hvis du ikke vil bruge standardtitlen på Online-aftaler.
    klikke på administrer aftaler
  7. Klik på Administrer aftaler for at åbne vinduet Aftaleplanlægning, og klik derefter på Start opsætning.
  8. Indstil din Tidszone, fjern markeringen af dage, hvor dine serviceydelser ikke er tilgængelige, indstil åbne- og lukketider for de øvrige dage, og klik på Næste.
    indstille zone og åbningstider
  9. Brug vinduet Serviceydelser til at oprette en serviceydelse med pris, varighed, valgfri beskrivelse og placering. Klik på Gem, når du er færdig.
  10. Klik på Tilføj serviceydelse, og gentag trin 10 for at oprette alle de serviceydelser, du tilbyder. Klik på Næste, når du er færdig.
    tilføje serviceydelser

Note: If you leave a service set to $0.00, the customer won't be charged — even if you've specified upfront payment.

11. Udfyld felterne Meddelelser og Adresse. Med felterne af typen Meddelelser kan du få en påmindelse, når du har nye aftaler. Felterne af typen Adresse gør det muligt for din kunde at finde din placering. Klik på Næste, når du er færdig.
  12. Brug vinduet Betalingsindstillinger til at vælge, hvordan du vil modtage betaling. Klik på Næste.
    vælge betalingsmetode

Bemærk: Du skal oprette en Square-konto, hvis du vælger muligheden Kræv fuld betaling forud.

13. Klik på Vis og udgiv dit site i vinduet Alt klart, udgiv dit site, hvis du er klar til at kunderne skal booke aftaler. Du kan også vælge at klikke på Synk din kalender, hvis du vil have vist kundeaftaler i din personlige kalender.
    Alt klart

Bemærk: Fra nu af kan du ændre aftalerelaterede indstillinger ved at klikke på Åbn i det nye panel af typen Aftaler. Vælg derefter Tilgængelighed, Virksomhedsinfo, Betalinger for aftaler eller Synkroniser kalender i menuen Indstillinger.
    klikke på menuen indstillinger