Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sektionen for tilføjelse af online-aftaler

Med Online -aftaler kan dine kunder booke tid hos dig eller dine begivenheder. Angiv flere tjenester, hvilke tidspunkter der er tilgængelige, indstil en pris for hver, og beslut om kunderne betaler online på forhånd eller personligt på tidspunktet for servicen.

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje din liste over aftaler eller tjenester, som folk kan tilmelde sig, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter afsnittet Aftaler og tjenester . Hvis du ikke kan se Aftaler og tjenester på listen, har du allerede tilføjet det et andet sted på dit site.
  6. Bemærk: Kun ét afsnit om onlineaftaler er tilladt på hele hjemmesiden. Hvis der allerede findes et afsnit om onlineaftaler på dit site, skal du gå til det og flytte det til den side og placering, hvor du ønsker det skal være.

Du kan også slette afsnittet og tilføje det igen når som helst. Sletning af afsnittet Online -aftaler sletter IKKE nogen af aftale- eller serviceoplysningerne. Alle disse oplysninger administreres fra dit dashboard.

7. Tilpas indstillingerne, såsom layout, accentfarve, titel eller knappen for at bestille en aftale. Vælg Administrer aftaler for at gå til dit aftaledashboard. Du kan finde nyttige tip til, hvad du skal gøre næste gang, især hvis du indstiller dine aftaler for første gang.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.