GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vælg de cookies, som GoDaddy Pro kan bruge til min konto

Du kan justere de cookies, som du ønsker, at GoDaddy Pro skal bruge. Blokering af visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af vores platform og de tjenester, vi kan tilbyde.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne. Vælg derefter Indstillinger .
    Åbn indstillinger
  4. Vælg Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger .
  5. I afsnittet Cookieindstillinger skal du vælge, hvilke cookies der skal blokeres.
    • Væsentlige hjemmesidecookies er nødvendige for at give dig vigtige tjenester og funktioner, herunder identitetsbekræftelse, servicekontinuitet og hjemmesidesikkerhed. Disse kan ikke deaktiveres.
    • Marketingcookies sikrer, at du ikke modtager gentagne reklamebeskeder, at meddelelserne er mere relevante for dig og dine interesser, og giver os mulighed for at måle vores effektivitet på reklamerne.
    • Analytics -cookies indsamler anonyme data om, hvordan besøgende bruger vores site, og hvordan det fungerer og bruges til at forbedre produkter, tjenester og brugeroplevelse.
    • Supportcookies bruges til at spore brugeraktivitet og mislykkede handlinger, så vi kan have flere data, når vi begynder at fejlfinde dine problemer. Interaktive tjenester såsom chatsupport og værktøjer til kundefeedback fungerer ikke uden disse cookies.
  6. Vælg Gem indstillinger . Disse indstillinger påvirker kun din GoDaddy Pro -konto.