Hvad sker der efter en auktion slutter?

Domæner skal overføres til køberens konto, når et domænesalg er gennemført via GoDaddy Auctions®. Metoden til at flytte domænenavnet og hvem der starter flytningen afhænger af, hvordan domænet blev købt, og om sælger- og køberkonti er registreret hos GoDaddy.

Nu hvor du har vundet dit domæne, er det tid til at købe det og flytte det til din konto.

Køb af dit domæne

Du skal foretage en betaling, før domænet flyttes til din konto.

1. Gå til GoDaddy -auktioner & reg; side og log ind på din konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Budliste og derefter Vundet .
  3. Vælg Betal for dette domæne , og fortsæt derefter ved kassen.

Bud

Når du har betalt for dit domæne, varierer den estimerede leveringsdato afhængigt af auktionstypen.

• 7-dages auktionslister : Leveres typisk senest 10 dage efter, at betalingen er gennemført.
  • Auktion over udløbne og lukkede auktioner :
    1. Gå til GoDaddy -auktioner & reg; side og log ind på din konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
    2. Vælg Bidding List , them Won .
    3. Under Status vises dit domænes estimerede leveringsdato.

For nogle transaktioner på over $ 4.999 bruger vi Escrow til at gennemføre salget. Sælger og køber vil modtage instruktioner om denne proces og kan altid kontakte vores Escrow -partnere for yderligere assistance.

Tilbud

Domæner købt via Tilbud/Modtilbud eller Køb nu skal leveres inden for 10 dage efter betalingen er leveret.

Hvis du har solgt dit domæne, skal du gøre et par ting, før du får pengene til dit salg. Vi sender en e -mail efter salget med instruktioner om de næste trin. Glem ikke at konfigurere din Auctions betalingsmodtagerkonto til at blive betalt, når transaktionen er gennemført.

• Domænet havde en mindstepris, der er blevet opfyldt, eller hvis en vindende byder : Følg instruktionerne sendt via e -mail for at overføre ejerskabet af domænet til køberen.
  • Domænet havde en mindstepris, der ikke blev opfyldt, eller der var ingen bud : Du kan omregistrere domænet eller prøve vores liste til salg .

Flytning af domænet

Baseret på de instruktioner, du modtog via e -mail, skal du enten overføre domænet fra din nuværende registrator eller overføre domænet fra din konto til køberens konto, hvis domænet er registreret hos GoDaddy. Du skal opdatere IPS -tagget på dit .UK -domæne til GoDaddy, før du begynder at overføre domænet til køberen.

• Domæner, der er registreret et andet sted : Sælger starter overførslen ved at logge ind på deres Auktions -konto > Salgsliste > Solgt > Begynd overførslen , og følg vores normale overførselsproces . Du skal opdatere IPS -tagget på dit .UK -domæne til GoDaddy, før du begynder at overføre domænet til køberen.
  • Domæner registreret hos GoDaddy : Domæner med domænebeskyttelse aktiveret. Du skal nedgradere til ingen beskyttelse, før du overfører til en anden konto. Når først det er færdigt, skal domænet automatisk flyttes til køberen.

Hvis der er problemer i forbindelse med overførselsprocessen, bedes du sende en e -mail til auctions@godaddy.com eller kontakte vores GoDaddy -guider .

Relateret trin

• Konfigurer min Auctions betalingsmodtagerkonto
  • Flere oplysninger

• Forståelse for GoDaddy Auctions® -betalingstransaktioner
  • Sælg mit domæne med GoDaddys liste til salg
  • Konfigurer min totrinsbekræftelse for at få den bedste sikkerhed på dine domæner og konto.