Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Send e -mail fra en alternativ e -mailadresse

Ved hjælp af Workspace Email kan du sende e -mail med en anden e -mailadresse end din primære e -mailkonto.

Forudsætning : Før du kan sende e -mail med en alternativ adresse, skal du først tilføje en identitet .

1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Skriv e -mail øverst til højre på siden.
    Klik på Skriv e -mail
  3. Skriv din e -mail.
  4. I e -mailoverskriften skal du udfylde de relevante Til- og Emne -felter.
  5. Klik på pil ned -knappen til højre for feltet Fra , og vælg den e -mailadresse (identitet) du vil bruge på listen.
    Klik på pil ned
  6. Klik på Send .