Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Send e -mail fra Webmail

Trin 5 i serien Konfigurer min Workspace e -mailkonto.

Test din e -mailkonto fra en enhed efter eget valg og Webmail.

1. Log på Webmail med din e -mailadresse og adgangskode. (Dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Klik på Skriv for at åbne en ny e -mail.
  3. Indtast din Workspace e -mailadresse i feltet Til:. Alternativt kan du indtaste en personlig e -mailadresse.
  4. Indtast ordet "Test" i feltet Emne: og e -mailmeddelelsens brødtekst.
  5. Klik på Send .
  6. Vent et par minutter, og tjek din e -mail på din telefon eller computer. Når du ser din e -mail, skal du åbne den og vælge Svar .
  7. Indtast "Test svar" i e -mailmeddelelsen og Send .

Du kan se dit e -mailsvar i din Webmail -indbakke.