GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Send en e -mailkampagne

Du kan sende enhver kampagne, som du opretter på din konto, som en e -mail. Du kan sende den så mange gange, som du vil, og til eventuelle kontaktpersoner i dine abonnenter. Du vil også kunne sende en eksisterende kampagne fra din mobilenhed.

1. Log på din GoDaddy Email Marketing-konto, hvis du ikke allerede er logget på. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Find din kampagne på siden Kampagner , og klik på knappen Send under miniaturebilledet.

Bemærk: Hvis du sender direkte fra komponisten, skal du blot klikke på knappen Fortsæt i nederste højre hjørne på komponissiden.

Der er to trin til afsendelsesprocessen, men bare rolig! Din kampagne bliver ikke sendt, før du bekræfter alt efter det endelige trin.

Fanebladet Modtagere

1. Du kan vælge mellem to metoder til at vælge personer, som der skal sendes til:
    • Feltet Send til enkeltpersoner: Hvis du vil sende en test til blot dig selv, eller et par personer, som ikke samlet i en liste, skal du blot indtaste dem her. Dette felt er valgfrit.

Bemærk: Alle, der føjes til feltet Send til enkeltpersoner , som IKKE allerede er medlem af dine abonnenter, føjes til listen Alle abonnenter , når du sender.

• Abonnementlister: Klik på Inkluder ved siden af enhver liste, som du vil sende din e-mail til. Klik på Udeluk ved siden af enhver liste, som du vil være sikker på, at e-mailen ikke bliver sendt til. Læs mere om udelukkelseslister her.

Bemærk: Du kan bekræfte dine listevalg i højre side af siden.

2. Klik på Fortsæt.

Fanebladet Detaljer

1. Rediger følgende indstillinger, alt efter hvad du har lyst til.
    Indstilling Detaljer
    Fra navn Dette er som standard dit kontonavn, når du første gang sender en e-mail. For alle efterfølgende afsendelser vil standarden være det sidste navn, du brugte. Du kan redigere dette hver gang, du sender.
    Fra e-mail Dette er som standard dit kontos e-mail, når du første gang sender en e-mail. For alle efterfølgende afsendelser vil standarden være den sidste e-mail, du brugte. Du kan redigere dette hver gang, du sender.
    Emne Dette er som standard kampagnens titel, når du første gang sender e-mail til enhver kampagne. Alle efterfølgende afsendelser er som standard den tidligere sendte emnelinje.
    Anden sending... Dette er valgfrit. Hvis du vælger denne indstilling, bliver din e-mail automatisk sendt igen efter 72 timer til alle, som ikke åbnede den første e-mail
    Send ikke dette til personer, som allerede har modtaget det Dette er valgfrit. Hvis du vælger denne indstilling, vil personer, som har modtaget denne kampagne før, ikke få tilsendt denne e-mail. Læs mere om denne indstilling.
    Aktivér sporing af link Sørg for, at dette er valgt Dette lader GoDaddy Email Marketing rapportere detaljerne om hvad der skete med dine e-mail tilbage til dig. Som regel bør du ikke slå denne fra, eftersom du ikke vil modtage nogen statistikrapport, hvis linkregistrering er deaktiveret. Læs mere om forsendelsesstatistikker her.
    Få min e-mail til at se godt ud på alle enheder Dette er valgfrit. Din e-mail vil registrere, hvis denne indstilling er valgt.
    Social deling Vælg de sociale platforme, som du vil inkludere i delingsknapperne øverst i din e-mail. Disse knapper lader dine læsere synes op, tweete, fastsætte og +1 din kampagne.
  2. Klik på knappen Send, når alt ser godt ud. Men bare rolig! Din kampagne bliver ikke sendt endnu – du vil have endnu en chance for at bekræfte alle detaljerne.
  3. Her er din sidste chance for at kigge på alting igen. Alle din modtager- og afsendelsesdetaljer bliver vist, samlet, på ét sted. Klik på Ser godt ud. Send den! for at få dine e-mails afsted.

Bemærk: Hvis du har brug for at foretage ændringer af disse detaljer, skal du klikke på linket Annuller i nederste venstre hjørne.

Hvis dette er din første gang nogensinde, at du sender noget, bør du måske gennemgå vores hurtige verifikationstrin. Ellers er din e-mail på vej!

Send fra en mobilenhed

Du kan sende en eksisterende kampagne igen fra din mobilenhed.

1. Når du er logget ind på din Email Marketing -konto, skal du finde den kampagne, du vil sende igen.
  2. Tryk på Send igen for at få adgang til kampagnen.
    Tryk på Send igen
  3. Indtast e -mailadressen, hvortil du vil sende kampagnen igen.
    Indtast e -mail
  4. Tryk på Send for at sende din kampagne igen.
    Tryk på Send