Send en side til mit website

Du kan vælge imellem at oprette et website med én side eller flere sider. Websites med én side kan vise op til 10 sektioner, selvom færre sektioner gør det muligt for besøgende at se alt uden at skulle rulle langt.

Hvis dit behov er mere komplekst, kan du oprette en hjemmeside med flere sider (op til 50 sider). Navigationsbjælken for hjemmesider med flere sider kan linke til alle dine sider, så besøgende kan gå direkte til den side, de ønsker.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger website.
  3. Klik på panelet Sider øverst til højre, og klik på Tilføj.
    Klik på Tilføj i panelet Sider og navigering
  4. Ny side vælges automatisk, så indtast en sidetitel, klik på bjælken Vis i navigation, hvis det er din hensigt, og klik på Opret side nederst i afsnittet.
    Indtast navn, og klik på Opret side

Bemærk: Hold navigationsbjælken overskuelig med korte sidenavne, der forklarer, hvad de indeholder.

5. Den nye side har intet indhold, så klik på Tilføj afsnit og se Tilføj et afsnit for at begynde at tilføje indhold til din nye side.
  6. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).