Hjemmesideprogram Hjælp

Send en side til mit website

Du kan vælge imellem at oprette et website med én side eller flere sider.

Hvert site kan have op til 50 sider. For hver side kan du vælge om den skal indgå i sitets navigation eller ej.

Hver side kan vise op til 20 afsnit, men med færre afsnit skal besøgende ikke rulle så langt ned for at se det hele.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites, og klik på knappen Administrer ud for dit website.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Klik på Sitenavigation
    Klik på Sitenavigation
  5. Klik på Tilføj... I det øverste højre hjørne.
    Klik på Tilføj i panelet Sider og navigering
  6. Ny side vælges automatisk, så indtast en sidetitel, klik på bjælken Vis i navigation, hvis det er din hensigt, og klik på Opret side nederst i afsnittet.
    Indtast navn, og klik på Opret side

Bemærk: Hold navigationsbjælken overskuelig med korte sidenavne, der forklarer, hvad de indeholder.

7. Den nye side har intet indhold, så klik på Tilføj afsnit og se Tilføj et afsnit for at begynde at tilføje indhold til din nye side.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  9. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du klikke på Udgiv site eller Udgiv.