e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Send en test -e -mail til mig selv

Du har oprettet din kampagne, og du vil gerne se, hvordan den ser ud. Send en testforsendelse til dig selv.

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Kampagner skal du gøre ét af følgende:
    • I redigeringstilstand på komponistskærmen skal du klikke på knappen Eksempel.
      Klik på knappen Forhåndsvisning
    • Når du ikke er i redigeringstilstand , skal du klikke på miniaturen for den kampagne, du vil bruge.
      Klik på miniaturen
  3. Nederst på siden skal du klikke på Send en test .
    Klik på knappen Flere statistikker
  4. Bekræft din e -mailadresse, og klik på Send test .
    Klik på knappen Flere statistikker

Du kan ikke sende en testforsendelse til og fra den samme e -mailadresse. Du skal muligvis ændre e -mailadressen til denne test. Du kan få yderligere oplysninger i Fejlfinding ved afsendelse af en test og modtagelse af den ikke .

5. Tjek din indbakke for at se testforsendelsen.