Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Send krypterede meddelelser med Avanceret e -mail -sikkerhed

Med Microsoft 365 fra GoDaddy krypteres alle meddelelser i din organisation automatisk, og du behøver ikke gøre noget andet. Men når du sender til modtagere uden for din organisation, skal du tage et ekstra skridt til at kryptere meddelelser. Det er her, tilføjelsesprogrammet Avanceret e-mail-sikkerhed kommer ind.

Når din konto til Avanceret e -mail -sikkerhed er konfigureret med Proofpoint, har du automatisk et filter til at sende krypteret e -mail ved at inkludere [Krypter] i emnelinjen. Du skal kun gøre dette, hvis du sender til en ekstern modtager (som til en kunde) med en e -mailadresse, som ikke er på din organisations domæne.
Krypter i e -mailens emnelinje

Din modtager modtager en e -mail med instruktioner om, hvordan du logger på Proofpoint for at se og svare på den krypterede meddelelse. Denne e -mail er tilgængelig i 14 dage og kan ikke gemmes lokalt af modtageren.