Se status for flytning af mit domæne

Tjek statussen for domæner, der overføres til din GoDaddy-konto, for at se, hvor langt de er nået i overførselsprocessen. Du kan holde øje med domæner, der flyttes mellem registratorer, og domæner, der flyttes mellem GoDaddy-konti.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Kontrollér, at du har valgt den rigtige knap for Overførsler. Søg efter et bestemt domæne ved hjælp af søgefeltet, der findes over din liste med domæner.
    • Indgående flytninger: Domæner, der flyttes til din GoDaddy-konto, vises her.
    • Udgående flytninger: Domæner, der flyttes fra din GoDaddy-konto, vises her.
  3. Vælg en af de tilgængelige faner for at få vist domæner i en bestemt kategori. Eller søg efter et bestemt domæne i søgefeltet.
    • Hver fane grupperer domæner i kategorier, men statussen for hvert enkelt domæne kan variere.
  4. Gå til kolonnen Status for at få flere oplysninger om den aktuelle status for hvert domæne.

Flytning af domæner til din GoDaddy-konto fra en anden registrator kan tage 5-7 dage at gennemføre. Flytning af domæner til dig fra en anden GoDaddy-konto behandles typisk umiddelbart efter, at domænet er blevet accepteret og føjet til den nye konto.