Send min e-mail om bekræftelse af overførsel igen

Når du køber en domæneoverførsel til GoDaddy, sender vi en bekræftelses-e-mail til domænets administrative mailadresse. Du skal bruge e-mailen til at bekræfte domæneoverførslen. Du kan til enhver tid sende bekræftelses-e-mailen til din administratormailadresse igen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I menuen Domæner skal du vælgeFlytninger:
    vælg Flytninger i menuen Domæner
  3. Vælg udgående overførsler under Overførsler under behandling.
    ind- og udgående overførsler
  4. Markér kassen ud for det eller de domæner du vil send e-mailen for igen. Eller klik på fluebenet og vælg alle
  5. Vælg Send mail igen.

Du får vist beskeden “E-mail sendt igen”, som fortæller dig at e-mailen er blevet sendt igen til administratormailadressen for domænet.