Send mine ordrer

Tillykke med salget! Nu er du klar til at behandle og sende dine ordrer.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit Dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Ordrer.
      I Hjemmesider + Markedsføring skal du gå til Butik og derefter Ordrer
    • I Premium-webshop skal du gå til Salg og vælge Ordrer.
      I Premium-webshop skal du gå til Salg og derefter til Ordrer
  4. Vælg et nummer til en betalt ordre, og åbn ordren.
  5. Vælg Opret fragtmærkat for at registrere eller logge ind i Shippo.
  6. Bemærk: Shippo beregner ikke forsendelsesomkostninger. Du skal tilføje forsendelsesgebyrer for dine produkter.

7. Vælg Opret mærkat.
  8. Bemærk: Hvis den nye ordre ikke vises på din Shippo-liste, skal du bruge linket Synkroniser ordrer øverst til højre. Hvis den nye ordre stadig ikke vises, skal du opdatere browseren. Og hvis Shippo skal dele forsendelsen op, vises mærkatvalgmuligheden ikke.

9. Indtast Fragtfirma og Tracking-nummer.
    Indtast tracking-oplysningerne, og gennemfør ordren
  10. Vælg Indsend. Din ordre er nu behandlet, og kunden vil modtage en e-mail om, at varen er på vej.