Hjemmesideprogram Hjælp

Send mine ordrer

Tillykke med salget! Nu er du klar til at behandle og sende dine ordrer.

Bemærk: Disse instruktioner er kun beregnet til ordrer, der er placeret i din webshop. Ordrer, der er afgivet på en forbundet markedsplads (f.eks. Amazon, eBay, Etsy m.fl.) skal bruge leveringsmetoderne fra den pågældende markedsplads.

Hvis du har behov for sporingsnummeret, skal du gå til Butik > Ordrer. Åbn ordren, og vælg Indfri ordre. Her kan du indtaste sporingsnummeret.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit Dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Ordrer.
    • I Premium-webshop skal du gå til Salg og vælge Ordrer.
  4. Vælg et nummer til en betalt ordre, og åbn ordren.
  5. Vælg Opret fragtmærkat for at registrere eller logge ind i Shippo.
  6. Bemærk: Shippo er kun tilgængelig for kunder i USA og kun med USD som valuta. Shippo beregner ikke forsendelsesomkostninger. Du skal tilføje forsendelsesgebyrer for dine produkter.

7. Vælg Opret mærkat.
  8. Bemærk: Hvis den nye ordre ikke vises på din Shippo-liste, skal du bruge linket Synkroniser ordrer øverst til højre. Hvis den nye ordre stadig ikke vises, skal du opdatere browseren. Og hvis Shippo skal dele forsendelsen op, vises mærkatvalgmuligheden ikke.

9. Indtast Fragtfirma og Tracking-nummer.
    Indtast tracking-oplysningerne, og gennemfør ordren
  10. Vælg Indsend. Din ordre er nu behandlet, og kunden vil modtage en e-mail om, at varen er på vej.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Administrer betalingsmetoder, så kunderne kan købe dine produkter.
  • Nå ud til kunder i hele verden ved hjælp af valgfri forsendelsesmetoder.
  • Hvis du vil annullere din pakkelabel, skal du have en refusion. Læs Shippo-artiklen for at få hjælp.
  • Hvis du benytter dit eget fragtfirma, skal du gå til Butik > Ordrer. Åbn ordren, og vælg Indfri ordre. Indtast dit sporingsnummer her.