Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Send SMS -beskeder fra min e -mail

Hvis du har føjet en kontakts mobilnummer og operatør til din adressebog, kan du oprette og sende SMS -beskeder til dem fra Webmail.

Du kan kun skrive tekstbeskeder i almindeligt tekstformat, og meddelelser kan være begrænset til 160 tegn, inklusive emnelinjen. Du behøver ikke indtaste en emnelinje for SMS -beskeder. Du har mulighed for at sende dem en tekst og en e -mail på samme tid.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Skriv .
  3. Fra listen Send som skal du vælge E -mail og SMS eller SMS .
  4. Klik på Til for at vælge en kontaktperson fra din adressebog. Brug kommaer til at adskille kontaktpersoner og e -mailadresser. Du kan også tilføje en CC- eller en BCC -telefonkontakt fra din adressebog.
  5. Hvis du vil sende en kopi af SMS'en til en anden bruger, skal du i feltet CC indtaste brugerens e -mailadresse.
  6. Hvis du vil sende en blind kopi af SMS'en til en anden bruger, skal du indtaste brugerens e -mailadresse i feltet BCC. E -mailadresser i feltet BCC vises ikke for andre brugere, der modtager meddelelsen.
  7. I emnet -feltet skal du skrive tekst -emnets emne.
  8. Skriv din meddelelse i tekstfeltet.
  9. Når du er færdig, skal du klikke på Send .