Sekventielle ordrenumre i Managed WordPress Ecommerce

Med din Managed WordPress Ecommerce -plan får du adgang til en fantastisk funktion: fortløbende ordrenumre. I stedet for de standard tilfældige ordrenumre, der er indstillet af WooCommerce, øges dine ordrenumre fortløbende.

Derudover kan du:

Hvordan ændrer jeg eksisterende ordrenumre?

Du kan ikke anvende nye ordrenummerindstillinger med tilbagevirkende kraft. Hvis dette er en funktion, der vil interessere dig, bedes du kontakte support, så denne feedback kan spores internt.

Jeg forsøgte at indstille ordrenummeret, men det bliver ikke brugt. Hvad er problemet?

Hvis din butik har eksisterende ordrer, skal du bruge et startnummer, der er større end det største eksisterende ordrenummer. Dette sikrer, at dine allerede eksisterende ordrenumre ikke ændres.

Hvad er forskellen på ordrenumre og ordre -id'er?

Ordre -id'er tildeles til ordrer tilfældigt af WooCommerce selv og bruges til at hente den korrekte ordre fra databasen. Ordrenumre genereres derefter og relateres til ordre -id'erne, så du har mere kontrol over, hvad du bruger til at henvise til din ordre. Mens de fleste plugins bruger ordrenumre, bruger nogle stadig ordre -id'er. Hvis du finder ud af, at dette er et problem i et af dine plugins til din hjemmeside, kan du kontakte den pågældende pluginforfatter for at anmode om, at de skifter for at bruge ordrenumre i stedet.

Jeg har tidligere brugt WooCommerce Sequential Order Numbers Pro -plugin. Hvad er forskellen?

Pr. August 2021 er der ingen forskelle i funktionalitet mellem Sequential Order Numbers Pro -plugin fra SkyVerge og den oprindelige funktion i Managed WordPress Ecommerce. Over tid vil yderligere funktioner blive føjet til Managed WordPress Ecommerce, så du får flere fordele inkluderet i din plan, ingen plugin er nødvendig.

Hvorfor bruger et af mine plugins ikke mine ordrenumre?

Tredjeparts plugins er generelt kompatible med de ordrenumre, der er indstillet af Managed WordPress Ecommerce. Hvis et af dine plugins ikke fungerer som forventet, skal du kontakte forfatteren af det pågældende plugin for at se, om de er villige til at opgradere deres plugin.

Hvorfor henviser ordre -URL'er til ordre -id'er og ikke til ordrenummer?

Eftersom ordre -id'et bruges til at hente den korrekte rækkefølge fra databasen, er det den parameter, som ' s bruges i URL -adressen. Dette er indbygget i selve WooCommerce, så for at ændre det ville det kræve ændringer af WooCommerce -kernen. Derudover kan ordrenumre indeholde tegn, som ikke er kompatible med URL -parametre, såsom # -tegnet.