Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indstil en brugerdefineret 404 -side på min Linux -hostingkonto

404 sider vises, når nogen forsøger at få adgang til en side på din hjemmeside, som ikke findes. Du kan bruge din hjemmeside som din 404 -side, eller du kan oprette en brugerdefineret side som forklaret her.

Bemærk: Scripts på serversiden, såsom PHP, fungerer muligvis ikke på brugerdefinerede 404 sider på grund af, hvordan webserversoftware (såsom Apache) håndterer dem.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. Klik på Fejlsider i afsnittet Avanceret på startsiden for cPanel.
  5. I Fejlsider skal du under Trin 1 - Vælg domæne for at administrere fejlsider vælge det domæne, du vil bruge.
  6. Under trin 2 - Rediger fejlsider for: [dit domænenavn] skal du klikke på 404 (ikke fundet) .
  7. Rediger den brugerdefinerede HTML for siden, og klik derefter på Gem .