Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indstil en abonnents faktureringsplan

Når du har tilføjet kunden manuelt til Abonnementet, skal du konfigurere start- og slutdatoer sammen med tilbagevendende fakturering.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

1. I feltet Planlæg meta under Betaling skal du vælge interval og periode for tilbagevendende betalinger. For eksempel for kvartalsvis blling vælger du Hver 3. og måned .
  2. Som Startdato skal du vælge den første dag i Abonnementet, som ikke kan indstilles til den fremtidige dato.
  3. Derefter skal du vælge slutdato for prøve fra kalenderen, hvis det er relevant.
  4. Under Næste betaling skal du vælge datoen for starten på den næste faktureringsperiode.
  5. Vælg en slutdato, der bliver den sidste dag, abonnementet er aktivt.
  6. Klik på Opdater for at gemme dine ændringer.