Indstil videresendelse af e -mail for domæner med beskyttelse af personlige oplysninger

Når privatlivsbeskyttelse er aktiveret på dit domæne, opretter vi en privat, unik e -mailadresse. Du kan konfigurere denne e -mailadresse, så den videresender meddelelser til din foretrukne e -mailkonto. Rediger dine indstillinger for at vælge, hvordan du vil modtage dine e -mails, eller deaktiver videresendelse af e -mail helt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn ved at klikke direkte på det for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet for Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger .
  4. Vælg Rediger ud for Videresendelse af e -mail med beskyttelse af personlige oplysninger.
  5. Vælg dine indstillinger for videresendelse af e -mail, og indtast derefter din e -mailadresse i det tilgængelige felt.
  6. Vælg Gem for at bekræfte dine ændringer.

Relateret trin

• Svar på en videresendt besked ved at skrive en ny e -mailmeddelelse til afsenderens e -mailadresse, som du kan finde i emnelinjen i den videresendte e -mail. Hvis du sender en ny e -mailmeddelelse, udsætter du villig din personlige e -mailadresse for modtageren.