Indstil fil- eller bibliotektilladelser på min Linux -hostingkonto

Brug cPanel File Manager til at angive forskellige tilladelser for hver fil og mappe på din Linux -hostingkonto. På denne måde kan du styre, hvem der har adgang til dine filer, og hvilke handlinger de kan udføre på filer i disse mapper. Du kan få yderligere oplysninger i.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen navigerer du til den fil eller mappe, hvis tilladelser du vil ændre, og vælger derefter Tilladelser .
  5. Foretag ændringer efter behov, og vælg derefter Skift tilladelser .