Indstil e -mail -destination for mit eNom -domæne

For at afslutte konfigurationen af Microsoft 365 fra GoDaddy på et domæne på eNom skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De værdier, du har brug for for hver nye fortegnelse, findes på din Microsoft 365 Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på din eNom -konto .
  2. Vælg Domæner og Mine domæner .
  3. Hvis du har flere domænenavne, skal du vælge det domænenavn, som du vil redigere.
  4. I menuen Administrer domæne skal du vælge Værtsfortegnelser .
    • TXT -fortegnelse: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • CNAMES : Indtast de oplysninger, som vi viser, på din Microsoft 365 -konto.
  5. Vælg Tilføj SRV- eller SPF -fortegnelse .
    • SRV -fortegnelser: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  6. Vælg Gem.
  7. Under Administrer domæne skal du vælge E -mailindstillinger .
  8. Skift serviceudvalget til Bruger (MX) .
    • MX -fortegnelser: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  9. Vælg Gem.

Kontakt eNoms kundesupport på 1 (425) 274-4500, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .