Tilføj pakkens forsendelsesvægt og dimensioner

Forsendelsesmetoder, der baseres på vægt og varetages af transportfirmaer, kræver oplysninger om pakkens vægt og dimensioner for at fastsætte forsendelses- omkostningerne. Oplysningerne baseres på den emballage, der bruges til forsendelse af produktet. Hvis du vil inkludere oplysninger om selve produktet, skal disse tilføjes i produktets beskrivelse.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit dashboard skal du udvide Butik og derefter vælge Produkter.
  4. Vælg et produkts navn eller billede for at åbne det.
  5. Vælg fanen Fragt, og indtast pakkens vægt og mål.
    Tilføj pakkens vægt og dimensioner
    Bemærk: Hvis du vil skifte mellem metriske og britiske måleenheder, skal du gå til Butik og vælge Indstillinger. Du ændrer dit Målesystem i afsnittet Regionale oplysninger.
  6. Vælg, hvordan du vil fastsætte forsendelsesomkostningerne.
    • Hvis du vælger Udregn for mig via forsendelsesmetoder, kan dine kunder vælge forsendelse baseret på de metoder, du konfigurerer, når du tilføjer eller ændrer forsendelsesmetoder.
    • Hvis du vælger Denne vare sendes altid gratis eller Angiv et forsendelsesgebyr for denne vare, vil disse valgmuligheder gælde for alle i verden, uanset forsendelsesrestriktioner, du tilføjer i forsendelsesmetoderne.
  7. Vælg Gem eller Gem og tilføj endnu en for at udføre. Dine ændringer vil nu kunne ses i din butik.