Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indstil standard leveringsmetode i WooCommerce

Du kan indstille standardforsendelsesmetoden, der vælges ved kassen for hver forsendelseszone.

Påkrævet: Sørg for, at du har mindst én forsendelseszone, inden du begynder. Hvis ikke, skal du først oprette en leveringszone .
  1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på WooCommerce i menuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanen Fragt.
  5. Rediger forsendelseszonen ved at klikke på linket Rediger eller zonenavnet.
  6. Omarranger forsendelsesmetoderne ved at trække og slippe forsendelsesmetoden.
    • For at gøre det skal du vælge og holde de tre bjælker i venstre side af navnet på forsendelsesmetoden (lokal afhentning, fast sats eller gratis fragt) og trække den op eller ned på listen.
    • Standard leveringsmetode for den pågældende forsendelseszone er den øverste, aktiverede metode på listen.