Konfigurer en brugerdefineret 404 -side i Windows Hosting

404 sider vises, når nogen forsøger at få adgang til en side på din hjemmeside, som ikke findes.

Vores hostingkonti giver dig mulighed for at bruge din hjemmeside som din 404 -side, eller du kan oprette en brugerdefineret.

Bemærk: Scripts på serversiden, såsom ASP.NET og PHP, fungerer muligvis ikke på tilpassede 404 sider på grund af, hvordan webserversoftware (dvs. IIS og Apache) håndterer dem.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. I afsnittet for det domæne, som du vil bruge, skal du klikke på Vis mere .
  6. Klik på Hostingindstillinger .
  7. Vælg Dokumenter med brugerdefinerede fejl , og klik derefter på OK .
  8. Klik på Virtuelle biblioteker .
  9. Gå til fanen Fejl Dokumenter.
  10. Naviger til den anden side med fejl, og klik derefter på 404 .
  11. I feltet Placering skal du indtaste URL -adressen for den 404 -side, du vil bruge, og derefter klikke på OK .

Bemærk: Fejldokumenter skal være synlige på nettet, dvs. i din httpdocs- mappe eller hostes andetsteds.