Konfigurer DKIM- eller DMARC -fortegnelser til min e -mail

Bemærk: DMARC understøttet af Linux delt hosting og alle Gen 3 og Gen 4 servere. DKIM understøttes kun af Gen 3 og Gen 4 servere. DKIM og DMARC understøttes ikke til Business -hosting eller Windows -hosting.

Hvis din virksomheds -e -mail er konfigureret ved hjælp af din virksomheds domænenavn, skal du muligvis konfigurere din forretnings -e -mail til at understøtte disse tre e -mailgodkendelsesværktøjer:

• Sender Policy Framework (SPF)
  • DKIM (Domain Keys Identified Mail)
  • Domænebaseret meddelelsesgodkendelse, rapportering og overholdelse (DMARC)

Til Linux -hosting eller VPS og dedikerede servere, der kører cPanel

• Sådan holder du din e -mail ud af spammappen: Oversigt over brug af e -mailgodkendelse, DKIM, SPF og DMARC -fortegnelser for at sikre, at din virksomheds e -mail ikke er markeret som spam.
  • E -maillevering i cPanel : Generelle oplysninger om opsætning og administration af SPF- og DKIM -fortegnelser.

Til VPS og dedikerede servere, der kører Plesk