Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer DNS

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du konfigurerer DNS, skal du ikke bekymre dig. Vores DNS -eksperter kan konfigurere din DNS til op til 3 domæner på din servers kontrolpanel for dig.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .