Konfigurer videresendelser af e -mails på min Linux -hostingkonto

Du kan indstille funktionen E -mail -videresendelse i cPanel til at videresende kopier af indgående e -mails.

Bemærk: Du kan få yderligere oplysninger i cPanel -dokumentationen til videresendere .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet E -mail klikker du på Videresendere .
  5. Tilføj den type videresendelse, du vil bruge. For specifikationer henvises til cPanel -dokumentationen for denne funktion .