Konfigurer min Linux -hostingkonto

Når du har købt en Linux -hostingplan, skal du konfigurere den, før du kan bruge den til at hoste dit website.

Advarsel: Når du konfigurerer en konto, ændres et domænes DNS -fortegnelser, så en eksisterende hjemmeside og e -mailadresser måske ikke længere fungerer. For hjælp til at finde den bedste vej kan du klikke på Chat nu på vores Kontakt os -side for at få hjælp til en GoDaddy -guide 24/7.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Konfigurer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil konfigurere.
    vælg opsætning
  3. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Afslut:
  4. Bemærk: Hvis du indstiller din konto med et internationaliseret domænenavn , skal du indtaste punycode -versionen af domænenavnet.

Næste trin

Flere oplysninger

• Dit cPanel -brugernavn og din adgangskode genereres tilfældigt under konfigurationen. Du kan ændre din adgangskode i kontoens Dashboard.