Konfigurer min plan for marketingtjenester (Websites + Marketing)

Sådan konfigurerer du en Marketing Services -plan for din Websites + Marketing -konto. Du skal gøre det først (det er hurtigt), før du anmoder om en opdatering til dit website.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites, og vælg knappen Administrer ved siden af dit website.
  3. I Dashboard skal du vælge Hjemmeside > Anmodninger .
    vælg anmodninger
  4. Føj oplysningerne til formularen, og vælg derefter Indsend .
    tilføj din hjemmeside og kontaktoplysninger til formularen
  5. Du får vist et bekræftelsesskærmbillede og kan straks bede om en opdatering til dit website. (Hvis dit website stadig er under opbygning, giver det dig besked).