Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange

Efter din e -mailmigrering skal du skifte din POP- eller IMAP -konto til Exchange. Med Exchange er dine data (mail, kontakter og kalendere) tilgængelige på alle dine enheder og kan gendannes fra serveren. Du får en sikker, hurtig og pålidelig e -mail.

Vælg, hvilken e -mailklient der passer bedst til dig. For vejledende instruktioner, prøv vores Guiden Opdater til Exchange .

Mobil

Android
iPhone og iPad (iOS)

Stationær pc

Mac (macOS)
Windows PC