Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook på Mac

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mail til Outlook til Mac. Du er så klar til at sende og modtage e -mail fra din computer.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Åbn Outlook. Har du ikke appen? Sådan downloader du det .
    Outlook App -ikon med blå konvolut med hvid O
  2. Hvis du er en ny bruger, skal du vælge Tilføj e -mailkonto og derefter springe til trin 4. Ellers vælger du Funktioner og derefter Konti .
    Vælg Værktøjer, og vælg derefter Konti
  3. Vælg plustegnet (+) , og derefter Tilføj en konto .
    Vælg plustegnet, og tilføj derefter en konto
  4. Indtast din e -mailadresse, og vælg derefter Fortsæt .
    • Du får muligvis en side med fundne konti. Hvis den e -mailadresse, som du konfigurerer, er angivet, skal du vælge den. Ellers skal du vælge Tilføj andre for at fortsætte.Tilføj en konto, indtast e -mailadresse, og fortsæt
  5. Indtast dine adgangskoder til e -mail, og vælg Log ind . Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller skole , ikke Personlig , for at fortsætte.
    Indtast din adgangskode til e -mail, vælg log ind
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Du bliver spurgt, om du vil tilføje en anden konto. Tryk på Færdig for at gå til din Outlook -indbakke.
    tilføje en anden konto, eller vælg færdig for at gå til indbakken

Din Microsoft 365 -e -mail er nu på din Outlook til Mac, og du er klar til at gå!