Føj min Microsoft 365adresse til Samsung Email på en Android-enhed

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler at bruge Outlook-appen til Android. Scan denne QR-kode med din telefons kamera for at få Outlook.
qr-kode til download af microsoft outlook-appen

Tilføj din Microsoft 365-e-mailkonto til Samsung Email-appen til Android. Du kan bevare overblikket over dine e-mails, uanset hvor du befinder dig.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

1. Åbn Samsung Email.
    Hvid kuvert på rød baggrund med teksten Email nedenunder
  2. Hvis du er ny bruger, skal du gå direkte til trin 3. Ellers skal du trykke på Tre vandrette linjer over hinanden Menu, indstillinger tandhjul indstillinger menu Indstillinger og derefter Tilføj konto.
  3. Tryk på Office365.
    Skærm med forskellige mulige e-mailklienter inkl. Office365 med rød firkant
  4. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse, og tryk på Næste.
  5. Indtast din adgangskode til Microsoft 365-e-mail, og tryk derefter på Log på. Du skal muligvis vælge, at din konto er en arbejds- eller skolekonto og ikke en personlig konto for at fortsætte.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  6. Bemærk: Hvis du har glemt adgangskoden til din e-mail, kan du nulstille den.
  7. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  8. Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:
    • Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    • Adgangskode: Adgangskoden til din Microsoft 365-mailadresse
    • Server: outlook.office365.com
    • Domæne\brugernavn: \[Microsoft 365-e-mailadresse] (eksempel: \jane@sejteksempel.com)
  9. Hvis du bliver spurgt, om du forsøger at logge på Samsung Email, skal du trykke på Fortsæt.
  10. Når du bliver bedt om at give tilladelse, skal du trykke på Acceptér.
    • Hvis du er administrator, skal du trykke på afkrydsningsfeltet ud for Giv samtykke på vegne af din organisation, så dine øvrige brugere ikke får vist denne meddelelse.
      Markér afkrydsningsfeltet og Acceptér
  11. Hvis du bliver bedt om at anvende sikkerhedsindstillinger, skal du trykke på Anvend.
  12. Under Manuel opsætning skal du trykke på Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Manuel opsætning og knappen Færdig
  13. Hvis du bliver bedt om at aktivere sikkerhedsfunktioner på din enhed, skal du trykke på Aktivér.
    Aktivér, afinstaller eller annuller sikkerhedsfunktioner på din enhed
  14. (Valgfrit) Rediger dit Kontonavn. Dette navn er synligt for modtagerne, når du sender e-mails, så måske er det en god idé at bruge dit virksomhedsnavn her.
    Indtast navn, og tryk på Færdig
  15. Tryk på Færdig .

Microsoft 365 er nu konfigureret i din Samsung Email-app, og du kan se din indbakke.

Relateret trin

• Hvis Microsoft ikke fandt din konto, og du er blevet bedt om at indtaste dine oplysninger, skal du kontrollere, at Autodiscover CNAME-posten er i dine DNS-indstillinger. Hvis den ikke er det, skal du tilføje en CNAME-post med autodiscover som navnet og autodiscover.outlook.com som værdien.