Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer min forhandler -hostingkonto

Når du har købt en forhandler -hostingplan, skal du konfigurere den, før du kan konfigurere den til dine kunder.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Konfigurer ved siden af den forhandler -hostingkonto, du vil bruge.
  4. Vælg det domæne, som du vil bruge fra din konto, eller indtast et manuelt, og klik på Næste.
  5. Vælg et datacenter, der er tæt på dine kunder, og klik på Næste .
  6. Opret et brugernavn og en adgangskode til WHMCS, og klik på Udfør.

Det tager et par minutter at klargøre din forhandler -hostingkonto. Når det er gjort, skal du klikke på Gå til kontrolpanel .

Bemærk: Hvis du opretter din konto med en Internationaliseret domænenavn skal du indtaste punycode-versionen af domænenavnet.